Kızıltepe’de Bez Torbalar Dağıtıldı

Kızıltepe Belediyesi, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği, Kızıltepe esnafıyla buluşarak çevreci bez torbalar dağıttı.

KAMUOYUNA DUYURU

Belediyemiz adına açılan sahte Twitter, Facebook ve İnstagram hesapları, sosyal paylaşım siteleri, bloglar, e-mail hesapları ve web sayfalarına itibar edilmemelidir.

Şahkulubey Caddesine parke taşı döşeniyor

Kızıltepe’nin Koçhisar Mahallesi’nde yer alan Şahkulubey Caddesi’ne kilitli parke taşı döşeniyor.

Eş Başkan Yılmaz’dan Yeni Hasat Sezonu Ziyareti

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, yeni hasat sezonu dolayısıyla Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ile Kızıltepe Çiftçiler Derneğini ziyaret etti.

Kızıltepe Belediyespor Kulübü Yönetimi Belirlendi

Kızıltepe Belediyesi Meclisinden oluşan Kızıltepe Belediyespor Kulübünün yeni yönetimi belinlendi.

Sınavlar için ücretsiz araçlar kaldırıldı

Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavına girecek olan öğrenciler için Kızıltepe Belediyesi, sınavların ikinci gününde de ücretsiz araçlar kaldırdı.

Sınava girecek öğrenciler uğurlandı

Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavına girecek olan öğrencileri Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz uğurladı.

36 gündem maddesi kabul edildi

Kızıltepe Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantıları meclis gündemine alınan tüm maddelerin kabul edilmesiyle sona erdi.