Güncel

Kahve Bahane Projesi

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, Toplum Sağlığı ve Kanser Tarama Merkeziyle (KETEM) Kahve Bahane projesi kapsamında mahalle sohbetlerimizin ilk durağı Şenyurt oldu.

Anne ve Çocuk Sağlığı Söyleşisi

Belediyemizden Yeni Park Projeleri

Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçemizin Aşiti Mahallesi, Sanayi Mahallesi ve Cumhuriyet Meydanı’nda

Mevsimlik Çiçek Dikimi Başladı

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kış mevsimi öncesi peyzaj düzenleme

15 Temmuz Destanı Resim Sergisi Açıldı

Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz Destanı konulu resim sergisi düzenlendi.

Hizmet İçi Eğitim Semineri

Zabıtadan Sıkı Denetim

Başaklar Diyarı Gelişiyor

Belediyemiz yaptığı birçok çalışmayla adından söz ettirmeye devam ediyor. Vatandaşlarımız için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan belediyemiz, bünyesindeki birimleri ile çalışmalarına her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.