Çocuklar için park yapıldı

Kızıltepe Belediyesi, Şahkulubey Mahallesi’nde yer alan parka çocuk oyun grubu yerleştirerek, parkı çocuklar için kullanılır hale getirdi.

Eşbaşkan Yılmaz iftar sofralarına konuk oluyor

Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz, aynı evde yaşayan 13 kişilik Aygün ailesiyle iftarını açtı.

İlçenin trafik sorunu masaya yatırıldı

Kızıltepe Belediye Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz’ın başkanlığında Kızıltepe’nin trafik ve yol düzenleme projesi masaya yatırıldı.

Eşbaşkan Yılmaz ihtiyaç sahibi ailelerle iftar açtı

Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan iki genç kardeşin evinde iftarını açtı.

Kırsal mahallelerin yolları onarılıyor

Kızıltepe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan kırsal mahallerin grup yollarında bakım, onarım ve düzenleme çalışması başlattı.

Zabıtadan Fırın Denetimi

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırınları denetledi.

Kaldırım ve yol işgali denetimi

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım ve yol işgali ile denetimi yapıldı.

Parklara çocuk oyun grupları yerleştirildi

Kızıltepe Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki parklara yeni çocuk oyun grubu monte edildi. Belediye Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz, ilçe genelindeki parklarda yenileme ve yeni park alanları açma çalışmalarının devam edeceğini söyledi.