Güncel

Kahve Bahane Projesi

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, Toplum Sağlığı ve Kanser Tarama Merkeziyle (KETEM) Kahve Bahane projesi kapsamında mahalle sohbetlerimizin ilk durağı Şenyurt oldu.

Belediyemizden Yeni Park Projeleri

Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçemizin Aşiti Mahallesi, Sanayi Mahallesi ve Cumhuriyet Meydanı’nda

15 Temmuz Destanı Resim Sergisi Açıldı

Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz Destanı konulu resim sergisi düzenlendi.

Başaklar Diyarı Gelişiyor

Belediyemiz yaptığı birçok çalışmayla adından söz ettirmeye devam ediyor. Vatandaşlarımız için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan belediyemiz, bünyesindeki birimleri ile çalışmalarına her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Dünya Çocuk Günü Kutlu Olsun

Çocuklar için düzenlenen etkinlik Kızıltepe Belediyesine bağlı Hanımeli Kadın Merkezi’nde

Zabıtadan Okul Kantinlerine Denetim

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Kı