Güncel

Kahve Bahane Projesi

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, Toplum Sağlığı ve Kanser Tarama Merkeziyle (KETEM) Kahve Bahane projesi kapsamında mahalle sohbetlerimizin ilk durağı Şenyurt oldu.

15 Temmuz Destanı Resim Sergisi Açıldı

Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz Destanı konulu resim sergisi düzenlendi.

Başaklar Diyarı Gelişiyor

Belediyemiz yaptığı birçok çalışmayla adından söz ettirmeye devam ediyor. Vatandaşlarımız için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan belediyemiz, bünyesindeki birimleri ile çalışmalarına her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Öğrencilerimize Tişört ve Şapka Dağıttık

Belediyemiz tarafından Yaz Kursları ve Yaz Spor Okulları kurslarına katılan öğrencilere tişört ve şapka dağıtıldı

Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi

Belediyemiz, milli birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirerek sosyal yaşantımızı renklendirmek amacıyla Ramazan ayında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Belediyemizden Kandil Simitleri

Belediyemiz tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla ilçemizdeki camilere teravih namazının ardından kandil simidi dağıtıldı.

Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın

Kültürel ve sosyal aktivitelere de yer vermeyi ihmal etmeyen belediyemiz yaz tatilinde çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için ilçemizde ilk kez havuz hizmeti vermeye başladı.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi

Belediyemiz tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehitlik mertebesine ulaşan 250 şehidimiz için hatıra ormanın oluşturulmasıyla başladı.