Güncel

Tarihi Geçmiş Ürünler İmha Edildi

Kızıltepe Belediyesi zabıta ekipleri marketlerde yaptığı denetimlerde tarihi geçmiş ürünlere el koyup imha etti.

Kahve Bahane Projesi

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, Toplum Sağlığı ve Kanser Tarama Merkeziyle (KETEM) Kahve Bahane projesi kapsamında mahalle sohbetlerimizin ilk durağı Şenyurt oldu.

Anne ve Çocuk Sağlığı Söyleşisi

Kızıltepe’de 3 Mahalle’nin İsmi Değişti

Kızıltepe Belediyesi tarafından meclis kararıyla ilçedeki 3 mahallenin ismi değiştirildi.

Belediyemizden Yeni Park Projeleri

Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçemizin Aşiti Mahallesi, Sanayi Mahallesi ve Cumhuriyet Meydanı’nda

Mevsimlik Çiçek Dikimi Başladı

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kış mevsimi öncesi peyzaj düzenleme

Çocuklar Sinemayla Buluşuyor

Kızıltepe Belediyesi “Çocuklar Sinemayla Buluşuyor” projesi kapsamında çocukları sinemayla buluşturuyor.

Kızıltepe’de Ramazan Ayı Dolu Dolu Yaşandı

Sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yerine getiren Kızıltepe Belediyesi, Ramazan