Muhtarlar İftar Yemeğinde Ağırlandı

Kızıltepe Belediyesi tarafından Buhara Düğün Salonu’nda merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına iftar yemeği verildi.

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. İftar yemeğinde konuşan ODABAŞ: “ Göreve geldiğimizden bu yana sizlerle hep uyum içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımıza faydalı olamaya çalışıyoruz. Kırsal mahallelerimizin eksikliklerini tamamlamaya çalışıyoruz. Kırsal mahallelerimize büyükşehir belediyesi tarafından yapılan taziye evlerinden 30 taziye evinin 10 tanesini biz tamamladık. Büyükşehir belediyesiyle beraber 40 tane daha yapacağız. İnşallah taziye evlerimizi büyük mezralarımız ve mezra altı yerleşkelerimize kadar yetiştireceğiz.” dedi.

ODABAŞ: “Aynı zamanda büyükşehir belediyesi tarafından kırka yakın çocuklarımızın oyun oynayabileceği oyun parkları yapıldı. Biz yaptığımız çocuk oyun parklarına yenilerini eklemeye devam ediyoruz, en kısa zamanda şu anda yapımı devam eden çocuk oyun parkları da tamamlanacak. Arkasından bir o kadar daha “Parksız Kırsal Mahallemiz Kalmasın Parksız Okulumuz Kalmasın” sloganıyla bütün kırsal mahallelerimizi parka kavuşturacağız.”dedi.

ODABAŞ: “Gençlere ve kadınlara çok önem veriyoruz. Gençlik ve kadın merkezimizin sayısını üçe çıkardık. Kadınlarımızın ve çocuklarımızın yanındayız çünkü biliyoruz ki onlar bu memleketin geleceği. Mehmet Sincar denilen parkta Kızıltepeli gençlerimize yakışır bir gençlik merkezi açtık. Kadın merkezlerimizin üst katını gençlik merkezine dönüştürerek, gençlerimizin ferah bir şekilde ders çalışabilecekleri çeşitli kurslar görebilecekleri mekanlar haline getirdik. Gençlerimizi seviyoruz onlar bizim geleceğimiz, kadınlarımızı seviyoruz onlar bizim annelerimiz geleceğimiz onların ellerinde.” diyerek sözlerini tamamladı.