Yetim Gülerse Dünya Güler

Kızıltepe tarafından ilçedeki yetim çocuklara bayram öncesi giyim çeki hediye edildi.

Yetim çocukların bu yıl da yüzünü güldüren Kaymakam-Belediye Başkan V. Ahmet ODABAŞ belediye binasında 320 yetim çocuğa giyim çeki hediye etti. Kadir gecesini idrak ettik. İnşallah önümüzdeki Cuma günü bayramı idrak edeceğiz diyen ODABAŞ, “Hepinizin şimdiden bayramını tebrik ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda amacımız çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek, onları sevindirmek. Çünkü biliyoruz ki Yetim Gülerse Dünya Güler.  ” dedi.

ODABAŞ: “ Ramazan ayının ortası 15. günü yetimler günü olarak idrak ediliyor. Ramazan ayının 15. gününde biz sizlerle bu etkinliği yapmak isterdik. Ancak yetim çocuklarımızın başının okşanmasının ne kadar önemli olduğunu bildiğim için ramazan bayramından önce, onlara hediyelerini vermek ve onları burada toplamak istedim.” dedi

Kızıltepe’de yetim çocukların sahipleri Kızıltepe Belediyesidir, devlettir diyen ODABAŞ: “Tüm yetimlerimizin gözlerinden öpüyorum, onların hepsini Allah’a emanet ediyorum. Hepinize buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim evlatlarımız bayram hediyesiyle umarım onları biraz olsun sevindiririz. Onların bayram sevinçlerine bir katkı sağlarız.” diyerek sözlerini tamamladı.