Streetball Turnuvası Sona Erdi

Gençlerimize bilinçli spor yapma alışkanlığı kazandırarak sporu hayatın vazgeçilmez bir unsuru olarak görmelerini sağlamak ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmayı hedefleyerek Movapark Avm ile ortaklaşa düzenlenen Streetball (Sokak Basketbol) gençler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Movapark 2.Streetball Turnuvası startını bugün verdi. Streetball Turnuvası liselerin katıldığı çekişmeli maçlara ev sahipliği yapıyor. Hava durumunun yağışlı olması sebebiyle açılış maçları Kızıltepe Atatürk spor salonunda gerçekleşti.

Kızıltepe Belediyesi, Kızıltepe Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Movapark işbirliğiyle yapılan ve turnuvaya ilgi ve katılım oldukça yoğun geçti.

Tek potayla, her takımdan 3’er oyuncuyla oynanan Streetball, turnuvaya katılım sağlayan liselilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Turnuva kapsamında 3 günün sonunda dereceye giren takımlara hediyeler ve kupaları takdim edildi.