İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı

Sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam eden Kızıltepe Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya başladı.

Sosyal sorumluluk projelerine önem veren Kızıltepe Belediyesi titiz bir çalışma sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapmaya başladı.  Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın talimatıyla yapılan yardımlar, Belediyeniz Sizinle Ekibi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim ediliyor.

İçerisinde çeşitli gıda malzemeleri bulunan yardım paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar ulaştıran Belediyeniz Sizinle ekibi ODABAŞ’ın selamlarını ileterek ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her konuda destek olmaya çalışıyoruz diyen ODABAŞ: “Yaptığımız bu yardımlarla, ihtiyaç sahibi ailelerimize az da olsa bir katkı sağladıysak ne mutlu bizlere. ”dedi.

Yapılan gıda yardımların dolayı memnun olan vatandaşlar Ahmet ODABAŞ’a teşekkürlerini ilettiler.