Kilitli Parke Taşı Çalışmalarına Başlandı

Kızıltepe Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunabilmek için kilitli parke taşı çalışmalarına başladı.

Kızıltepe Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunabilmek için kilitli parke taşı çalışmalarına ilk olarak Tepebaşı Mahallesi’nde başladı. Çalışmalar Bahçelievler, İpek, Dünaysır, Turgut Özal, Berçem ve Mezopotamya Mahalleleri’nde de kilitli parke taşı olmayan sokaklarda, parke taşı çalışması devam edecektir.

Toplamda 26 bin 893 metre kare kilitli parke taşı, 7 bin 340 metre tül bordür, 6 bin 473 metre tül oluk ve 9 bin 773 metre kare kaldırım çalışması yapılacaktır. Yollar kısa zamanda bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacaktır.

Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması sağlanacaktır. Ayrıca vatandaşlar kışın çamurdan yazın tozdan kurtulacaklar.