Temizlik Çalışanları Çocuklarla Bir Araya Geldi

Kızıltepe Belediyesi temizlik çalışanları, Kardelen Anaokulu’nda çocuklar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çocuklara temizliğin ve temiz bir çevrede yaşamanın önemini anlatan Kardelen Anaokulu, gece gündüz demeden çalışan temizlik çalışanlarıyla çocukları bir araya getirdi.

Hem beyaz bayrak hem de beslenme dostu okulu ödülüne sahip olan anaokulu; çocukların beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmeleri sağlamaktadır.

Kızıltepe Belediyesi temizlik çalışanları çocuklarla keyifli vakit geçirdi. Aynı zamanda çocuklara temiz bir çevre hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. Çocuklar kendilerini ziyaret eden belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Kardelen Anaokulu öğretmenleri: “ Bizler çocukların gece gündüz demen bizlerin temiz bir ortamda yaşamsı için çalışan, temizlik çalışanlarımızı görmelerini tanışmalarını istedik.” dedi.