Kızıltepe Belediyesi Çorba Çeşmelerine Bir Yenisini Daha Ekledi
   Kızıltepe Belediyesi Çorba Çeşmelerine  Bir Yenisini Daha Ekledi

Kızıltepe Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi bahçesinde çorba çeşmesi kuruldu.

Kaymakam- Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın talimatıyla Kızıltepe Devlet Hastanesi bahçesinde hasta ve hasta yakınları için çorba çeşmesi kuruldu. Daha önce Cumhuriyet Meydanı ve Otogar alanında çorba çeşmeleri kuran Kızıltepe Belediyesi çorba çeşmelerine bir yenisini daha ekledi.

Sabahları hastaneye gelen hasta, hasta yakınları ve yatan hasta refakatçıların yararlanması için hastane bahçesinde çorba çeşmesi kurduklarını söyleyen ODABAŞ; sosyal belediyecilik anlamında yapılacak hizmetlerin devamının geleceğini belirtti.

ODABAŞ: “Belediyemizin sosyal hizmet çalışmaları kapsamında daha önce başlattığımız İzmit Belediyesi ile işbirliği içinde ilçemizin Cumhuriyet Meydanı'nda ve ilçe otogarında 2 adet ikram çeşmesi kurmuştuk. Bugün de Kızıltepe Devlet hastanemizin bahçesinde bir ikram çeşmesi kurduk. Çorbamız çok lezzetli, inşallah özellikle sabah vakitlerinde hastaneye gelen hasta, hasta yakınları ve hasta refakatçıları vatandaşlarımız belediyemizin ikramı olan çorbadan içecekler. İnşallah içecekleri çorbanın hastalara şifa olmasını dilerim, güne daha dinamik daha zinde başlarlar diye Allah'tan temenni ediyorum." dedi.