Okullarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Kızıltepe Belediyesi okulların merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyacı olan okullarda tamirat, tadilat, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın talimatıyla okullarda gerçekleştirilen tamirat, tadilat, bakım ve onarım çalışmaları öğrencilerin güzel ve nezih bir ortamda eğitim görmelerini sağlamaktadır. Bu kapsamda şimdiye kadar 9 okulun tamirat, tadilat, bakım ve onarımını gerçekleştiren Kızıltepe Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle de on gündür 11 okulun bakım ve onarımını yapmaktadır.

“Okullara Desteğine Devam”

Öğrencilerin sağlıklı ve güvenilir mekanlarda eğitim görmelerine önem veren Kızıltepe Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyacı olan okullarda tamirat, tadilat, bakım ve onarım desteği sağlıyor. Okulların taleplerine göre tuvaletler, lavabolar onarılıp, duvarlar boyanarak yeni ve güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Aynı zamanda elektrik, su tesisatı, fayans döşeme, su deposu alımı ve çatı tamiratlarından bahçe duvarlarına kadar birçok çalışma desteği sağlanmaktadır.