Kandil Simidi Dağıtıldı

Kızıltepe Belediyesi tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla ilçedeki merkez camide teravih namazının ardından kandil simidi dağıtıldı.

Kızıltepe Belediyesi Belediyeniz Sizinle Ekibi tarafından alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa'nın dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili dolayısıyla ibadetlerini gerçekleştiren vatandaşlarımıza kandil simidi dağıtıldı.

Kızıltepe Belediyesi Mevlid Kandili’nde manevi değerlere sahip çıkarak eski geleneklerin yaşatılması konusunda gelecek nesillere, Mevlid Kandili’ni hatırlatılmasındaki hassasiyeti bir nebze de olsa vatandaşlarımıza yaşatıldı.

Kandil simitlerini alan vatandaşlar Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.