Haydi Hamsi Festivali’ne

Kızıltepe Belediyesi ile Kardeş Belediyesi olan Ortahisar Belediyesiyle ortalaşa düzenlenecek olan Hamsi Festivali’ne bütün vatandaşlarımız davetlidir.

Festivalde Mardin ve Trabzon yöresine ait halk oyunları, fotoğraf sergisi düzenlenecektir. Biriz, Beraberiz, Kardeşiz sloganıyla Kızıltepe otogar alanında düzenlenecek festivalle birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına tüm Kızıltepe halkını otogar alanına bekliyoruz. 08 Aralık saat 13.00-16.00 arasında yapılacak olan Hamsi Festivali’ne bütün vatandaşlarımız davetlidir.

KIZILTEPE’NİN İLK HAMSİ FESTİVALİ OLACAK

Başka yörelerde yapıldığını gördüğümüz hamsi festivalinin ilk defa Kızıltepe’de Kardeş Belediyemiz olan Ortahisar Belediyesiyle birlikte düzenleyeceğimiz Hamsi Festivali’nin heyecanını yaşadıklarını dile getiren Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ,  8 Aralık Cuma günü saat 13.00-16.00 da otogar alanında başlayacak festivale tüm vatandaşları davet etti. Festivalin şenlik havasında geçeceğini elbirliğiyle tüm hazırlıkları yaptıklarını ve bu festivalin ilçeye renk katacağını söyledi.