Çorba Çeşmeleri Akmaya Başladı

Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçemizde kurulan Çorba Çeşmeleri kış mevsiminin gelmesiyle birlikte yeniden akmaya başladı.

Kızıltepe Belediyesi ile İzmit Belediyesinin ortaklaşa yaptığı çorba çeşmeleri havaların soğumasıyla birlikte yeniden akmaya başladı. Cumhuriyet Meydanı ve Otogar alanında olmak üzere iki yerde yapılan çeşmelerden vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Sabahları saat 07.00’de her bir çeşmeye 250 litre toplamda 500 litre çorba konularak yaklaşık 2 bin 500 kişinin faydalandığı çeşmelerden vatandaşlar oldukça memnun.

Sabahları sıcak çorba içmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’a teşekkürlerini ilettiler.