2. Yapı Grubu İnşaat ve Tadilat Fuarı Açıldı

Mardin’de bu yıl 2'incisi düzenlenen Yapı Grubu İnşaat ve Tadilat Fuarında Kızıltepe Belediyesi'nin açtığı standa vatandaşlarımız ilgi gösterdi.

Vali-Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN ve Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ Mardin Yapı Grubu İnşaat ve Tadilat Fuarı'nda açılan stantları gezdiler.

Kızıltepe Belediyesi'nin 4 gün boyunca ‘’Belediyeniz Sizinle’’ sloganıyla açtığı stantta Halkla İlişkiler Birimi, vatandaşlarımızla dayanışmasını aralıksız bir şekilde fuarda da sürdürdü. Halkla İlişkiler Birimi problemlerin çözümü noktasında “Belediyeniz Sizinle” diyerek vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulma konusunda yardımcı olmaktadır. Hem gelişen belediyecilik anlayışının ve sosyal kültürel faaliyetlerin tanıtımı hem de vatandaşlarımızın önerileri, şikâyetleri gerekli birimlere ulaştıran Halkla İlişkiler Birimi vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulma konusunda yardımcı olmaktadır. Kızıltepe Belediyesi çalışmalarını aksatmadan yerine getirerek devam edecektir.