Turgut Özal Sağlık Yaşam Alanı’nın Açılışı Yapıldı

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ ve Eşi Ayşe ODABAŞ tarafından Turgut Özal Sağlık Yaşam Alanı’nın açılışı yapıldı.

Kızıltepe Belediyesine bağlı Turgut Özal Sağlık Yaşam Alanı’nın açılışı Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ ve Eşi Ayşe ODABAŞ tarafından gerçekleştirildi. Açılışı gerçekleştirilen Turgut Özal Sağlık Yaşam Alanı’nda kadınlara yönelik birbirinden farklı kurslar yer almaktadır.

Bu kurslar arasında; Hazır Giyim, Moda Tasarım, Çocuk Bakım Kursu, Okuma- Yazma, Takı Tasarım, Kuaför ve Güzellik, Aşçılık, Dikiş-Nakıştan Kur’an-ı Kerim gibi birçok kurs yer almaktadır. Kadınlar, çeşitli branşlarda hem eğitim hem de iş sahibi olabilmek için gördükleri kurs sonunda sertifika da alabileceklerdir. Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ ve Eşi Ayşe ODABAŞ açılışın ardından Turgut Özal Sağlık Yaşam Alanı’ndaki kursları gezerek kursiyerlerle sohbet etti.