Çocukların Yüzünü Güldürdük

Kızıltepe Belediyesi, ilçenin dört bir tarafına çocuk oyun grubu kurmaya devam ediyor.

Belediyemiz, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde çocuk oyun grupları kurma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sadece ilçe merkezinde değil,  kırsal mahallelerde de çocuklara yeni eğlence araçları sunan Kızıltepe Belediyesi, sosyal belediyecilikte her zaman örnek belediye olmaya devam etmektedir. Belediye ekiplerinin çocukların daha sosyal olmasını, kolay arkadaş edinebilmeleri, rahat ve güvenli oyun oynayabilecekleri yeni alanlar yaparak çocukların oynamalarını sağlamaya devam ediyor.

İhtiyaç talebine göre Yukarı Azıklı, Işıklar Köyü ve Yumurcak Köyü okullarına çocuk oyun grubu kuruldu. İlçe genelindeki anaokulların bahçesine; Kamelya, oturma bankları, çöp kovaları, fitness spor aletleri, salıncak, tahterevalli, minyatür kale, kaydırak ve askılıktan oluşan eğlence araçları konuldu. zeminlere konulan kauçuklarla çocukların düşme ve yaralanmalarını önlemek amacıyla tüm park alanlarının zeminlerini değiştirdi. “Belediyeniz Sizinle” sloganıyla vatandaşlarımıza her zaman hizmetin en iyisini götürmeyi sürdürüyoruz.

İlçe merkezi ve kırsal alanlarda yürütülen söz konusu hizmetten dolayı öğrenciler ve aileleri başta Kaymakam Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ ve Kızıltepe Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.