Taziye Evlerinde Bakım Onarım Yapıldı

Kızıltepe Belediyesi taziye evlerinin bakım ve onarımını yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşların toplum yararına çalışmalarını sürdüren Kızıltepe Belediyesi 6 taziye evini bakım ve onarımdan geçirdi. Vatandaşların büyük takdir gösterdiği çalışmalarda taziye evlerinde eskiyen kapı ve pencerelerin değişimi yapılarak taziye evlerindeki halı ve yastıklar yenilenerek dizayn edildi. Kızıltepe Belediyesince dizayn edilen taziye evlerine salon klimalar taktırıldı.

Herhangi bir mağduriyet yaşamadan taziye sahiplerinin misafirlerini daha rahat ağırlayabileceğinin altını çizen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ: “Taziye evlerinin yenilenmesinde, bakım ve onarımının yapılmasında ve dizayn edilmesinde Kurum olarak her türlü desteği sunduk ve bundan sonra da sunmaya devam edeceğiz” dedi.