Dünya Çocuk Günü Kutlu Olsun

Kızıltepe Belediyesi Dünya Çocuk Günü nedeniyle çocuklar için küçük bir etkinlik düzenledi.

Çocuklar için düzenlenen etkinlik Kızıltepe Belediyesine bağlı Hanımeli Kadın Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yer alan çocuklar aynı zamanda Çocuk Sokağında dilediklerince oynadılar.

Her yıl ekim ayının ilk pazartesinin Dünya Çocuk Günü olarak kutlandığını hatırlatan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ: “ Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Dünya Çocuklar Gün’ünü tebrik ederek, Dünya ÇocukGünü'nde yeryüzünün neresinde olursa olsun çocukların açlık, savaş, terör ve göç sebebiyle yaşadıkları mağduriyetin son bulmasını temenni ediyorum.” dedi.

ODABAŞ son olarak “ Çocuklar yeryüzünün çiçekleridir. Çocuklar sevgi dolu yürekleriyle insanlığın umududur. Çocuklar geleceği sahibidir.”diyerek sözlerini tamamladı.