Temizlik İşleri Müdürlüğü Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri personelleri ile verimlilik toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Kızıltepe’nin daha temiz ve yaşanılabilir bir kent olması için daha özverili ve azimli çalışılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şeyhdavut Yalçınkaya Kültür Merkezinde bir araya geldi. Toplantıda, Kış sezonunda hizmetlerin aksamaması için yapılacak çalışmalar konuşuldu. Daha temiz bir çevre için herkese görev düştüğü belirtildi. Kalıcı temizliğin halkın destekleriyle sağlanabileceği vurgulandı. Temizlik işçilerinin yoğun bir çabayla çalıştığı, halkında bu konudaki katkılarıyla daha kaliteli hizmetler üretileceği belirtildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada;” Kızıltepenin daha modern, temiz ve yaşanabilir bir kent olması için canla başla çalışıyoruz. Gece ve gündüz şehir genelinde, çöplerin toplanması ve süpürülmesinde görevli arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyor.

Halk sağlığı için büyük öneme sahip olduğunu bildiğimiz çalışmalarımızı, haftanın 7 günü gece gündüz demeden özveriyle sürdürüyoruz. Kızıltepe Belediyesi olarak daha temiz ve sağlıklı bir kent için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." Dedi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ; “Temiz bir çevre demek sağlıklı bir yaşam demektir. Yaşanabilir bir çevre herkesin doğuştan gelen hakkıdır. Biz de bu doğrultuda daha yaşanabilir bir Kızıltepe için çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğimize, sağlık ve umutla bakabilmek sağlıklı bir çevre ile mümkündür” dedi.