Kızıltepe Belediyesi'nin Yeni Bülteni Çıktı

Kızıltepe Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarının yer aldığı Bülten’in üçüncü sayısı “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız” sloganıyla çıktı. İki ayda bir yayınlanan bültenin üçüncü sayısı 36 sayfadan oluşmaktadır. 3 bin adet basılan Bülten belediye ekipleri tarafından vatandaşlara, esnaf ve kurumlara dağıtımına başlandı.

Dağıtımı yapılan bülten sayesinde vatandaşlar belediye çalışmaları hakkında bilgi sahibi olacak ve aklındaki sorulara cevap bulabilecek. Bülte'nin bu sayısının içeriğinde belediyenin yapmış olduğu çalışmaların yanında yapacağı projelerde yer almaktadır.  Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ belediye bülteninin bu sayısında yine vatandaşlarla iç içe olup, samimi ve güler yüzlü davranışlarıyla Kızıltepelilerin gönülleri fethetmeye devam etmekte.