Okul Bilgidir Bilgi Gelecektir

Kaymakam- Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ Akdoğan Köyünde öğrencilerle bir araya geldi.

Akdoğan Köyünü ziyaret eden Kaymakam- Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ Akdoğan İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Bütün öğrencilerle tek tek ilgilenen ODABAŞ öğrencilere belediyemizin Çocuk Dergisini hediye etti. İlk sayısı geçen eğitim öğretim döneminde çıkan belediyemizin Çocuk dergisinin 2. Sayısı “Okul Bilgidir Bilgi Gelecektir” kapağı ile çıktı. Üç ayda bir yayınlanacak olan dergimiz, içerisindeki bilgilerle öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktadır. İçerisinde şiirler, hikayeler, bilmeceler, bulmacalar, öğrencilerimizden gelen yazılar ve daha birçok bilgi yer almaktadır.

Okul Bilgidir Bilgi Gelecektir diyen ODABAŞ: “ Dergimizin kapağında yer aldığı gibi ‘Okul Bilgidir Bilgi Gelecektir’ diyoruz. . 2,3 ve 4’üncü sınıf olmak üzere toplamda 20 bin öğrencimize dergimizi dağıttık. Çocuklarımızın eğlenerek, keyif alarak öğrenmelerini sağlamayı ve aynı zamanda okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlamaktayız. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, geleceğimize iyi bakmalıyız.” dedi.

Öğrencilerle sohbet eden ODABAŞ kendilerine yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. ODABAŞ Öğrencilerin yanı sıra köydeki vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Kendileriyle sohbet ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek çözüme kavuşturacağının sözünü verdi. Köydeki vatandaşlar ve öğrenciler kendileriyle yakından ilgilenen Kaymakam- Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’a teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler.