BAŞKAN ODABAŞ İLK DERS ZİLİNİ ÇALDI

2017-2018 eğitim öğretim yılı 3 aylık tatilin ardından başladı. Resmi açılış töreni Turgut Özal Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

2017-2018 eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla Turgut Özal Ortaokolu’nda tören düzenlendi. Törene Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arz ve veliler katıldı.

2017-2018 eğitim öğretim yılı öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileyen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ; “Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, Türkçe’yi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim görevimizdir. Çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda emin ellere emanet etmekle gurur duyuyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri yapıldı, şiirler okundu. 4. sınıf öğrencileri 1. sınıf öğrencilerine çiçek takdim etti. Daha sonra Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ tarafından sembolik olarak ders zili çalındı.

Ardından okulla yeni buluşan 1. Sınıf öğrencilerimize Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ kırtasiye malzemelerini (boyama kitabı, boyama kalemleri, defterler, abaküs, fasulye, çubuk) dağıttı.