Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

2017-2018 eğitim öğretim yılı öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diler bütün öğrencilerimize başarılar dilerim.

Geleceğimizin şekillenmesinde önemli yeri olan bu anlamlı ayda, öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşarken, yeni nesli şekillendiren değerli öğretmenlerimiz de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktadırlar.

Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, Türkçe`yi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim  görevimizdir. Çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda emin ellere emanet etmekle gurur duyuyoruz.

Çocuklarımızın yetişmesinde velilerimizin de katkısı çok büyüktür. Onların olumlu ve yönlendirici destekleriyle ve çocuklarımıza yapacakları rehberlikle onların özgüvenlerinin artmasına önemli katkı sağlamaktadırlar.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ile ailelerine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Ahmet ODABAŞ                                                                                                                                                                                                                          Kaymakam-Belediye Başkan V.