23 Nisan’da Doğan Çocuklara Pastalı Kutlama

Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı 23 Nisan günü doğan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan 31 öğrenci için doğum günü programı düzenlendi.

Mardin Valiliğinin katkısıyla 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlamalarının ardından Mila Cafe-Pastanende düzenlenen doğum günü programına eşi Ayşe Odabaş ile katılan Kızıltepe Belediye Başkan vekili ve ilçe Kaymakam Ahmet Odabaş, doğum günü çocuklarıyla yakından ilgilenip onlarla sohbet ettiler.

Kızıltepe Belediye Başkan vekili ve ilçe Kaymakam Ahmet Odabaş ile eşi Ayşe Odabaş doğum günlerini kutladıkları çocuklarla pasta kestiler. Pasta ikramı yapılan Çocuklara hediyeler dağıtan Kaymakam Odabaş Mardin Valisi Mustafa Yaman’ın selamını çocuklara ileterek ailelerine teşekkür etti.

Düzenlenen 23 Nisan doğum günü proğramına İlçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali Az, Şube müdürleri, öğrencilerin öğretmenleri ve aileleri de katıldı.