Hasta Nakil Hizmeti

Belediyemiz bünyesinde hizmet vermekte olan hasta nakil ambulansımız mesai saatleri içerisinde ilçe sınırımızda ikamet eden hastanelere gidecek olan yaşlı ve engelli hastalarımızın hastaneye naklini sağlamaktayız.

İlçe halkımızın sağlığını yakından ilgilendirecek önemli bir hizmete daha imza atan belediyemiz vatandaşlarımızın sağlığıyla yakından ilgilenmektedir. İlçede yaşayan yaşlı, sosyal güvencesi olmayan, acil müdahale gerektirmeyen hastaların ücretsiz yararlanacağı Hasta Nakil Ambulansımız hizmet vermeye başladı. Aile ve Kadın Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek olan ambulansımız özellikle ihtiyaç sahibi hastaları gerektiğinde bulundukları yerden hastaneye nakledilmelerini sağlayacaktır.

0 534 262 3336 Ambulansa Ulaştırır

Acil müdahale ambulanslarından farklı hizmet verecek olan ambulansımızdan randevu sistemi ile yararlanmak mümkün. 0 534 262 3336 numaralı çağrı merkezini arayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ambulansımızdan yararlanabilmektedir. Talepleri alan sağlık ekiplerimiz bilgiler doğrultusunda ambulansı hastanın adresine yönlendirilmekte ve hasta nakledilmesi gereken adrese sağlıklı bir şekilde ulaştırılmaktadır.

Randevu alırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususların başında görevli sağlık ekiplerine bilgileri eksiksiz ve net bir şekilde iletmek geliyor.