Hoş Geldin Bebek Projesi

Belediyemiz “Hoş Geldin Bebek” projesi ile sosyal belediyecilik alanında önemli projelere imza atmaya devam ediyor.

Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Hoş Geldin Bebek” projesi hastanelerde doğum yapan kadın ile bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. Kaymakam- Belediye Başkan Vekili’nin Eşi Ayşe ODABAŞ, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile belediyeniz sizinle ekibinin katılımıyla her hafta çarşamba günü Kızıltepe Devlet Hastanesi yeni doğan bebek ünitesi ziyaretlerine devam edilmektedir.

Sosyal sorumluluk kapsamında projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, aileleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadıklarını ifade eden Kaymakam- Belediye Başkan Vekili’nin Eşi Ayşe ODABAŞ: “Hoş Geldin Bebek projesiyle, ailelerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. Bu projeyle annenin ve bebeğinin ihtiyaçlarını gidererek onlara destek oluyoruz. Sosyal belediyecilik hizmetlerinin gereğini yerine getiriyoruz” diyerek projenin önemine vurgu yaptı.

Proje kapsamında anne ve bebeklerinin ihtiyaçlarının yer aldığı yeni doğan setinin hediye edildiğini söyleyen ODABAŞ anneler tarafından memnuniyetle karşılandıklarını belirtti.