Şehit Aileleri ve Gaziler İftar Yemeğinde Buluştu

Belediyemiz tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Belediyemizin Buhara düğün salonunda düzenlediği iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelinerek Ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğu yaşandı. İftara eşiyle birlikte katılan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ : “Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu bereket olan Ramazan ayında Allah oruçlarınızı kabul etsin. Her birimize Kadir gecesin, ardından da bayramı görmeyi nasip etsin.” diyerek iyi dileklerde bulundu.

Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen ODABAŞ: “ Belediye başkanlığına atandıktan sonra özellikle sosyal hizmetler ve sosyal belediyecilik anlamında Kızıltepe Belediyesi Sizinle yani ‘Belediyeniz Sizinle’ sloganını benimsedik. Ancak şunu gördük ki özellikle son yirmi senede bu belediye gazilerimizin, şehit yakınlarının yanında hiç durmamış o yüzden sizlere görevimiz çok fazla bunun bilincindeyiz. Sizlerle ne kadar ilgilensek ne kadar beraber olsak az. Şehit yakınlarımızı şehit çocuklarımızı şehit anne babaları bize emanet etmiş. Bu vatanı vatan yapan onların asil kanları, birliğimizin beraberliğimizin mührüdür şehitlerimiz, bunun bilincindeyiz ve bunun farkındayız. Gerek kaymakam olarak gerek belediye başkanınız olarak yaptığımız, sunduğumuz, sunacağımız hizmetlerin tamamında bunu göz önüne alacağız. Hepinizin şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Verilen iftar yemeğinden oldukça memnun kalan şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ODABAŞ’a teşekkürlerini ilettiler.