Belediyemizden Ramazan Etkinlikleri

Belediyemize bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösterdi.

İftar yemeğinden sonra başlayan etkinlikler gece geç saatlere kadar sürdü.

Çocuk programları ile başlayan etkinlikte, Palyaço, Nasrettin Hoca, Aşuk ile Maşuk’un ve Arap bacı çocukları eğlendirirken alanda çocuklara pamuk şekeri dağıtıldı. Çeşitli ilahilerinde okunduğu Ramazan etkinlikleri programına katılan Feyzullah Koç büyük ilgi gördü. Semazenler eşliğinde okuduğu ilahilere alanı dolduranlar da eşlik ederek keyifli ve manevi anlar yaşadılar. Gece yarısına kadar sahnede yer alan Koç meydanın yanı sıra parkta da toplanan izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ:’’Bu kutsal ayın taşıdığı önem, anlam ve manevi havasının yanında neşe ve coşkusunu da birlikte paylaşmak düşüncesiyle: Kur’an-ı Kerim tilavetlerinden dini sohbetlere, konserlerden, çocuk eğlenceleri ve gösterilere kadar birçok farklı etkinliğe yer vereceğiz.  Ramazan Ayı’nın ruhuna uygun programlar tertip ettik.’’ dedi.

Etkinliklerimiz 15-19 haziran tarihlerinde devam edecek