Yaşlı Çiftimizle İftar Yemeği

Kaymakam-Belediye Başkan V.Ahmet ODABAŞ ve Eşi Ayşe ODABAŞ yalnız yaşayan yaşlı çiftimizin evine misafir olup, birlikte iftarlarını açtılar.
Ersoylu Mahallesi’nde yalnız yaşayan çiftimizi daha önce dört kez ziyaret eden belediye ekibimiz bu sefer de yaşlı çiftimizin evinde yemeklerini yapıp hep birlikte iftarlarını açtılar. İftara eşleriyle birlikte Kaymakam-Belediye Başkan V.Ahmet ODABAŞ ve AK Parti ilçe Başkanı Faruk KILIÇ katıldı. Misafirlerini evlerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten yaşlı çiftimiz belediyemizin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Sağlık sorunları olan yaşlı çiftimizi ilgiyle dinleyen ODABAŞ gerekenlerin yapılacağını da belirtti. ODABAŞ, çiftimizi makamına davet etmeyi de ihmal etmedi.
Yaşlılarımızın her zaman başımızın üstünde yeri vardır diyen ODABAŞ: “Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğumuz iftar sofralarında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugünde Ersoylu Mahallesi’nde yalnız yaşayan yaşlı çiftimizle iftarımızı açtık. Bu mübarek ayda büyüklerimizle bir arada iftar yemeğinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. . Bu vesile ile bir araya gelmenin verdiği imkanla yaşlılarımızın bireysel sorunlarıyla da bire bir görüşme imkanı da bulduk. Onların her türlü derdini, sıkıntısını çözmek bizim için mutluluk verici." dedi.