19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Belediyemizin katkılarıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı düzenlendi Vatandaşlarımızın ilgisinin yoğun olduğu program, çeşitli etkinlikler ile coşkuyla kutlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Atatürk Kapalı Spor salonunda yapıldı. Kaymakam – Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın katılımıyla gerçekleşen programda, vatandaşlarımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında yer almanın mutluluğunu yaşadılar. Şiir dinletileri, Folklor oyunları, erbane ekibi ve karate ekibinin gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı. Bugün ulusal egemenliğe dayanan, tam bağımsız devlet kurma kararının yaşama geçirildiği gündür diyen Kaymakam – Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ: “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsundan başlattığı milli mücadele hareketi tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve kararlılıkta birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olarak gördüğü gençlerimizi yürekten selamlar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.” dedi. 19 Mayıs milli mücadelenin adımı, gençliğe verilmiş bir meşale ve sönmeyen bir ateştir diyen ODABAŞ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemine vurgu yaptı.
Büyük coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlerimize sahip çıkmamızın önemine de değinildi. Atatürk’ün sözleriyle devam eden ODABAŞ : “Gençliği yetiştiriniz onlara ilim ve irfanın ( kültürün ) müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik ( uygulama ) mevkine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir. Bizler de Atatürk’ün söylediği gibi gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışmaktayız.”” diyerek sözlerini tamamladı. ODABAŞ daha sonra 11 dalda spor müsabakasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek başarılarının devamını diledi.
Sokak Basketbolu Ödülleri Sahiplerini Buldu
Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile Mova Avm’nin ortaklaşa düzenlediği Sokak Basketbolu’nun final maçı yapıldı. 4-19 Mayıs tarihleri arasında süren Sokak Basketbolu finaline Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ katıldı. İzleyicilerinde oldukça heyecanlı olduğu maç keyifli geçti. Maçın sonucunda Ahmet ODABAŞ dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.
3. olan okul
-Genç Kızlar Kategorisi Şenyurt ÇPAL,