Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Kızıltepe Belediye Meclisinin Haziran ayı olağan toplantısına Kızıltepe Belediye Başkanvekili Zeyni İpek başkanlık etti.

Kızıltepe Belediye Meclisinin 2019 Haziran ayının olağan toplantısının üçüncü birleşimi Belediye Meclis Toplantı Salonunda devam etti. Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz’ın il dışında olması nedeniyle Belediye Başkanvekili Zeyni İpek meclise başkanlık etti. Meclis toplantısında, gündem maddelerine devam edildi. Gündem maddelerinden Plan ve Bütçe Komisyonu, Sağlık ve Doğal Afet Komisyonu, Kadın ve Erkek Eşitliği Komisyonlarına yeni üyelerin atanması oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündem maddeleri görüşüldükten sonra yarın yapılan birleşim ile Haziran ayının meclis toplantısı sona erecek.