Eşbaşkan Yılmazdan esnaflara ziyaret

Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz, ilçenin Özgürlük Meydanı ve Ersoylu Caddesi güzergâhında yer alan esnafları ziyaret etti.

Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Kızıltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilber Sulhan, Kızıltepe Belediye Meclis Üyeleri, HDP ve DBP ilçe yönetimi ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Özgürlük Meydanı ve Ersoylu Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Yılmaz ve beraberindekiler, esnaflarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Ziyaretler sırasında istek, temenni ve görüşlerini Eşbaşkan Yılmaz’a aktaran esnaflar, halkın seçilmişlerine her zaman destek vereceklerini söyledi. Vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilenen Eşbaşkan Yılmaz, kendilerine verilen destek için bir kez daha teşekkür etti.

Esnaflara belediyenin hizmetleri hakkında bilgi veren Eşbaşkan Yılmaz, belediyeyi devralmadan önce büyük bir borç yükü ve hizmet alamayan bir şehri teslim aldıklarını söyledi. Yılmaz, belediyeye geldikleri günden bu yana ilçenin en önemli caddelerinden Mardin, Urfa, Şahkulubey ve Eski Hastane caddelerindeki yolların yeniden dizayn edilmesi için Mardin Büyükşehir Belediyesi ile görüştüklerini ve bu caddelerin bir an önce yapılması için girişimlerinin sürdüğünü ifade etti. Yılmaz, kentin tüm sorunlarına kısa, orta ve uzun vadede ortaya koyacakları projelerle çözüm olacaklarını dile getirdi.

Esnaf ziyareti daha sonra sonlandırıldı.