Eşbaşkan Yılmaz ‘yeryüzü’ iftar sofrasında

Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Mazıdağı Belediyesi’nin ‘yeryüzü’ iftar sofrasına katıldı.

Mazıdağı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe meydanında vatandaşlar için “yeryüzü” iftar sofrası kurdu. Mazıdağı Belediyesi Eşbaşkanı Nalan Özaydın ve İbrahim Çoko’nun daveti ile ilçe meydanına kurulan yeryüzü iftar sofrasına Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı Nilüfer Elik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Zeyni İpek ve Dilber Sulhan ile belediye meclis üyeleri, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Figen Altındağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun ilginin gösterildiği yeryüzü iftar sofrasında, ezanın okunmasıyla vatandaşlar iftarını açtı. İftar yemeğinden sonra eşbaşkanlar, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.