8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Kızıltepe Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi.
  Kızıltepe Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet YÜZER’in, belediyede çalışan kadın personellerin kadınlar gününü kutlamasıyla başladı. Belediye meclis salonunda belediyede çalışan kadın personellerle bir araya gelen YÜZER, kadınların kadınlar gününü kutlayarak, günün anlam ve önemine değindi.
   YÜZER “Eskiden kadın çalışanlarımızın sayısı oldukça azdı. Ama şimdi daha fazla bu da bizlere, kadınlarımızın artık iş hayatında daha fazla yer aldığını gösteriyor. Bu gurur verici bir şey bizim için çünkü kadını üreten bir toplumun sırtı asla yere gelmez.”dedi.