Kadınların El Emeği Ürünleri Sergilendi

Kızıltepe Belediyesi bünyesinde bulunan 4 kadın merkezinin Yıl Sonu Sergisi açıldı. Sergiye AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, İlçe Başkanı Aydın Yücedağ, Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Mehmet YÜZER ve Eşi Filiz YÜZER Hanımefendi ile birçok vatandaş katıldı. Sergi öncesi birbirinden güzel oyunları sergileyen folklor ekibi de, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Sergide kadınların yapmış olduğu ürünleri gezen Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet YÜZER, yapılan ürünler hakkında bilgiler aldı. Kadınlarımıza desteklerimiz devam edecektir diyen YÜZER: “"Belediyemiz kadınlarımızın kişisel gelişimine önem veriyor. Ben üreten kadınların daha güçlü olacağını düşünüyorum. Bu anlamda belediyemiz üreten ve bu şekilde kendini ifade eden bütün kadınlarımıza destek olmaya devam edecektir." dedi.

Sergide Kızıltepe Belediyesi’ne bağlı 4 kadın merkezinde kurs gören kadınların el emeği göz nuru ürünler sergileniyor. Sergide kadınların yaptığı çantalar, telkari ürünleri ve çeşitli süs eşyaları sergileniyor. Üç gün boyunca sürecek olan sergi, ilk günden büyük ilgi gördü.