Anne Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Kızıltepe Belediyesi ve Artuklu Üniversitesi (MAÜ) iş birliğiyle düzenlenen Anne Üniversitesi’nin mezuniyeti coşkuyla gerçekleştirildi.

Kızıltepe Belediyesi ve Artuklu Üniversitesi (MAÜ) iş birliğiyle düzenlenen ‘Anne Üniversitesi’ mezunu 55 anne diploma sevinci yaşadı. Artuklu Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça, Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Mehmet YÜZER’in Eşi Filiz YÜZER Hanımefendi, akademisyenler ve kursta eğitim alan anneler katıldı.

Artuklu Üniversitesi’nde öğretim görevlileri tarafından, çocuk ve kadın hakları, okul başarısında ailenin rolü, Hz. Peygamber ve çocuk, aile ve çocuk mahremiyeti, ebeveyn tutumları ve bağlanma stilleri, sağlık bilgisi ve çevre bilinci, sağlık bilgisi ve beslenme, zor davranışlarla başa çıkma, ev ekonomisi, değerler eğitimi, annelik ve iş hayatı, teknoloji kullanımı ve çocuk, eşler arası ilişkiler ve iletişim konularında eğitim alan anneler kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Annelerin mezuniyet heyecanına ortak olan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Mehmet YÜZER’in Eşi Filiz YÜZER Hanımefendi, anneler arasındaki en genç anneye diplomasını takdim ederek kendisini tebrik etti. Diğer annelere de diplomaları takdim edilerek, kep atma töreni gerçekleştirildi.