Kızıltepe Belediyespor Hedef Büyüttü

Mardin 1.Amatör Liginin 9. hafta maçlarında Kızıltepe Belediye spor rakiplerini yenerek haftayı yine galibiyetle kapattı.

Kızıltepe Belediyespor son iki yılda alt yapıda yaşadığı başarılarla gerek Mardin'de gerekse bölge şampiyonasında isminden söz ettirmeye devam ediyor. Büyükler kategorisinde bu sene en iyi antrenörleri bünyesinde barındıran Belediyespor 24 yerli futbolcu transfer ederek yeni sezonda iddialı maçlara imza attı.  Mardin 1.Amatör Futbol Liginde oynadığı 9 maçta 9 galibiyet alarak şampiyonluğun en büyük adayı olan Belediyespor liderliğini kararlı bir şekilde sürdürmekte.

Geçen sezonda oynadığı U14-U15-U16-U17 ve U19 Liglerinde Mardin'i şampiyonada temsil etmeyi başaran ekibimiz alt yapı liglerinde iki maç oynayan U15 Takımı da iki maçını kazanıp liderliğe yükselme yolunda ilerledi.  Yaz spor okulu ile birlikte bünyesinde yaklaşık 430 genç sporcu bulunduran Kızıltepe Belediyespor, 22 Kasım 2018’de U19 takımını lige katarak ilerlemeye devam ediyor.

Kızıltepeli sporseverlerin umut bağladığı Belediyespor, bu beklentilerin farkında olma yolunda emin adımlarla liderliğe doğru gidiyor.  Son yıllarda Kızıltepe futbolundan umudunu kesen sporseverler, takımın başarısı ile tribünde tekrar yerlerini alarak futbol heyecanını yaşamaya başladı.