Lösemili Hastalar Unutulmadı

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, 2-8 Kasım lösemi haftası dolayısıyla Kızıltepe’deki lösemi hastaları evlerinde ziyaret edildi.

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ziyaretler gerçekleştirildi. Lösemi hastalarını evlerinde ziyaret eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekibine, daha sonra Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Mehmet YÜZER’in Eşi Filiz YÜZER Hanımefendi de eşlik etti. YÜZER, lösemi hastası İlknur Kılıç’ı evinde ziyaret ederek,  kendisiyle sohbet edip onun için getirdikleri hediyeleri verdi.

Yaptığı ziyaret esnasında küçük kızın yüzündeki mutluluğu paylaştıklarını dile getiren YÜZER: “2-8 Kasım Lösemi Haftası münasebetiyle ilçemizdeki lösemili hastalarımızı ziyaret edip kendileriyle keyifli vakit geçirdik. Ziyaretlerimiz kendilerine büyük bir moral oldu. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Ayrıca ailelerine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi. YÜZER’ in kendilerini ziyaret etmelerinden mutlu olduklarını dile getiren, lösemili hastalar kendisine teşekkür ettiler.