Yeniden Çorba Akmaya Başladı

Kızıltepe Belediyesi okulların açılması ile birlikte yeniden İkram Çeşmesinde çorba akmaya başladı

Sosyal belediyecilik anlamında Cumhuriyet Meydanı, otogar alanında ve Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kurulmuş ikram çeşmelerinden Ramazan Ayında Soğuk limonata, Şerbet konulmuş ve vatandaşlar tarafından ilgi görmüştü. Cumhuriyet Meydanı, Otogar alanı ve Kızıltepe Devlet Hastanesi bahçesi alanında 07.00 – 09.00 saatleri arasında sabahları erken saatte okula giden öğrenciler ve işe giden vatandaşlar için sıcak bir çorba içme imkânı sağlayamaya devam ediyor.

Sabahları saat 07.00’ de her bir çeşmeye 250 litre toplamda 750 litre çorba konulacak. Çorbadan yaklaşık 3 bin kişinin faydalanacağı hedeflenmektedir.

Şehrin 3 farklı noktasına yapılan çorba çeşmelerinden yararlanan vatandaşlar Kızıltepe Belediyesine teşekkür ediyoruz, “Allah belediyemizden razı olsun. Çok güzel bir uygulama. Soğuk havalarda içimiz ısınıyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.