Nikah Salonunun Açılışı Gerçekleştirildi

Yaptığı birçok hizmetle adından sıkça söz ettiren Kızıltepe Belediyesi bir hizmete daha imza attı. Belediye bahçesinde evlenecek olan çitler için Nikah Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi. Salonda kıyılan ilk nikahta genç çiftlerin nikah şahitliğini yapan Kaymakam/ Belediye Belediye Başkan V. Ahmet Odabaş Gülbahar Ayaz ve Nevzat Özer çiftinin nikahlarına şahitlik ederek mutluluklarına ortak oldu.

Nikah Salonunun açılış kurdelesini Kaymakam Belediye Başkan V. Ahmet Odabaş, Kızıltepe Ak Parti İlçe Başkanı Aydın Yücedağ, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, Kızıltepe İlçe Müftüsü Masum Taşçı yaparken açılışa çok sayıda davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Kızıltepe’nin en büyük eksikliklerinden birisinin nikah salonu olduğunu söyleyen Kaymakam/ Belediye Başkan V. Ahmet Odabaş “Göreve başladığımızdan beri Kızıltepe’nin en büyük eksiklerinden birisinin de nikah salonudur. Günde 15-20, yılda 2 bin’e yakın nikahın kıyıldığı bir ilçede ne yazık ki nikah salonu yoktu. Evlenecek çiftçilerimizin mutluluğa atacakları ilk günlerinde nezih bir ortamda nikâhlarının kıyılması en büyük arzumuzdu bugünde ilk çiftimizin nikâhını salonumuzda kıydık. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni evli çiftimizin doğacak çocuklarına ve bu nikah salonunda kıyılan tüm evlilikte hayırlı evlatlar yetişmesini temenni ediyorum” dedi.